DET ÄR EN

NY TID

FÖR MISSION

 

DTS - Lärjungaskola

Mission är en kraft som har tagit de goda nyheterna om Jesus till många platser och människor. Nu är det en ny tid för mission: Gud kallar på unga missionärer och från länder som vi kanske inte är vana vid. Det kan också se ut på olika sätt, men alltid med samma mål, att få se Guds rike växa.

 

Gud har en plats för dig i sin stora mission. Det är dags för dig att upptäcka den!

 

DTS är en sex månader lång lärjungaskola i en dynamisk miljö där unga kristna samlas för att söka en äkta relation med Gud. Genom praktisk undervisning i en levande gemenskap kommer du att få upptäcka den identitet som Gud har gett dig och bli utrustad för att ta steget och ge din del av Guds svar till den här världen.

LEKTIONSDELEN
 

12 veckors undervisningLärare och elever från hela världenGemenskap i bön och lovsång

MISSIONSRESAN
 

8-12 veckors spännande missionsresa 
Möt människors behov
Gå i tro tillsammans

Välj din DTS:

Pioneering DTS
Pioneering DTS
YWAM Linköping
9 Sept - 11 Feb
Momentum DTS
Momentum DTS
YWAM Småland
14 oktober - 7 april
101 Spark DTS
101 Spark DTS
YWAM Restenäs
10 September - 26 februari
Urban Ministry DTS
Urban Ministry DTS
YWAM Stockholm
 

Våra platser

YWAM har verksamheter i olika platser runt om i Sverige.

Hitta rätt plats för att bli utrustad för mission.

Restenäs
YWAM Restenäs
På den vackra svenska västkusten ligger ett av missionens största fastigheter. Sedan vi började år 1979, har tusentals unga människor utbildats inom våra kurser och program, och vi har blivit kända som en språngbräda till nationerna.
Linköping
YWAM Linköping
 
YWAM Linköping är ett campus mitt i stan med en stor familjekänsla. Vi har sedan starten, 2008, lärjungatränat människor från många olika länder och kulturer in i en djupare relation med Gud och utrustat dem till att bygga Guds rike i alla delar av samhället.
Stockholm
YWAM Stockholm
YWAM har funnits i Stockholm i olika former sen början av 90-talet. Vårt fokus har alltid varit att nå ut och påverka staden med Guds rikes principer och värderingar.
Småland
YWAM Småland

YWAM Småland verkar utifrån en längtan att se Sveriges missionskallelse återfunnen! Småland har historiskt haft en stor del i vågen av missionärer som gått ut i världen för att nå dem som aldrig hört evangeliet. Vi vill se det hända igen!

Dalarna
YWAM Dalarna
YWAM Dalarna har varit baserat i Borlänge sedan 2010. Vi arbetar i nära samarbete med många kyrkor i Dalarna, främst i Borlänge och i Hedemora. Vi vill bygga bygga upp enheten mellan de olika samfunden och vi vill se Guds Rike bryta fram ibland oss.
Borås
YWAM Borås

YWAM Borås är en verksamhet med fokus på att älska våra grannar. Våra grannar kommer från 50 olika nationer i världen. Vi tycker om att ta emot team under korta perioder, att hålla i fester på gården och höja glädjenivån i området.

 

Övriga kurser

Kurser inom YWAM, som ofta kallas "skolor", kombinerar teori med praktik. De är oftast mellan tre och nio månader långa. För många elever inom YWAM blir det intensiva lärandet, i samband med att man bor tillsammans, en förvandlande upplevelse. Eleverna inom YWAM kommer från över 200 nationer. Här nedanför kan du se våra nästa tre kommande kurser. De erbjuds på olika platser inom vår mission. Klicka på en för att få veta mer!

 

ANDRA KURSER

Tack! Meddelande skickat.

KONTAKT

YWAM Sweden
Lugna Gatan 1
784 67 Borlänge
Sweden

Phone: (+46) 70 710 04 00

GE TILL YWAM SWEDEN

Swish       123 087 24 40

Bankgirot  763 – 8695​

Paypal: